Ciccione - Panini Bar & Bakery

EN

Бяло Вино 0.375 мл

Соаве Соаве 9.50 лв.
Совиньон Блан Винярдс Совиньон Блан Винярдс 10.50 лв.
Орвието Класико Орвието Класико 9.90 лв.
Фраскати Тера ди Грифи Фраскати Тера ди Грифи 9.90 лв.