Ciccione - Panini Bar & Bakery

EN

Кафе

Кафе Corsini Кафе Corsini 35.90 лв. /1 кг
Кафе на зърна 100 % Арабика Кениа АА Кафе на зърна 100 % Арабика Кениа АА 20.90 лв. /500 гр
Кафе на зърна 100% Арабика Колумбия Кафе на зърна 100% Арабика Колумбия 20.90 лв. /500 гр
Смляно кафе 100 % Арабика Коста Рика Смляно кафе 100 % Арабика Коста Рика 12.90 лв. /250 гр
Смляно кафе 100% Арабика Ел Салвадор Смляно кафе 100% Арабика Ел Салвадор 12.90 лв. /250 гр
Brazil Santos Brazil Santos 12.90 лв. /250 гр
Безкофеиново кафе 100% Арабика Безкофеиново кафе 100% Арабика 25.90 лв. /500 гр
Разтворимо кафе Corsini Разтворимо кафе Corsini 5.60 лв. /100 гр
Kenya AA washed Kenya  AA washed 12.90 лв. /250 гр
Colombia Medellin Supremo Colombia Medellin Supremo 12.90 лв. /250 гр