Ciccione - Panini Bar & Bakery

EN

Плата колбаси и сирена

Плато Сирена Плато Сирена 11,47 лв. /0,350
Плато на Деня – Ciccione Плато на Деня – Ciccione 37,01 лв. /1.050 г.
Плато Брезола Плато Брезола 31,93 лв. /0,750 г
Плато Подбрани колбаси Плато Подбрани колбаси 73,85 лв. /1.910 кг
Плато CICCIONE Плато CICCIONE 81.04 лв. /1.780
Плато Милано Плато Милано 10,97 лв. /0,350 г.
Плато Наполи Плато Наполи 11,47 лв. /0,350 г.
Плато Копа Парма Плато Копа Парма 31.13 лв. /0,750 г.
Плато Вентричина Плато Вентричина 23.74 лв. /0,650 г.
Плато Нобиле Джентиле Плато Нобиле Джентиле 27,93 лв. /0,750 г.
Плато Поркета Плато Поркета 28,93 лв. /0,750 г.
Плато подбрани сирена Плато подбрани сирена 75,96 лв. /1,450 кг