Ciccione - Panini Bar & Bakery

EN

Плата колбаси и сирена

Плато Милано

10,97 лв / 0,350 г.

Плато Милано

Саламо Милано  50 гр.

Прошуто Кото  50 гр.

Сирене Азиаго 50 гр.

Спек 50 гр.

Чери Домати 150 гр