Ciccione - Panini Bar & Bakery

EN

Плата колбаси и сирена

Плато Наполи

11,47 лв / 0,350 г.

Плато Наполи

Салам пикантен 50 гр

Салам Фелино нобиле джентиле 50 гр

Пушена Панчета 50 гр 

Пушена скамораца 50 гр

Чери домати 150 гр