Ciccione - Panini Bar & Bakery

EN

Плата колбаси и сирена

Плато Копа Парма

31.13 лв / 0,750 г.

Плато Копа Парма

Копа Парма  100 гр.

Спек Зенфетер 100 гр.

Салам Милано 100 гр.

Саламела Пикантна 100 гр

Сирене Азиаго 100 гр.

Пармезан Грано Падана 100 гр.

Чери домати 150 гр