Ciccione - Panini Bar & Bakery

EN

Плата колбаси и сирена

Плато Нобиле Джентиле

27,93 лв / 0,750 г.

Плато Нобиле Джентиле 

Салам Нобиле Джентиле 100 гр.

Прошуто Крудо 100 гр.

Салам Контадино   100 гр.

Мортадела 100 гр.

Пушена Скаморца 100 гр.

Провалоне 100 гр.

Чери Домати 150 гр