Ciccione - Panini Bar & Bakery

EN

Плата колбаси и сирена

Плато Поркета

28,93 лв / 0,750 г.

Плато Поркета 

Поркета 100 гр.

Салам Милано 100 гр.

Спек Зефентер 100 гр.

Салам Контадино 100 гр

Сирене Азиаго 100 гр.

Пушена Скаморца 100 гр.

Чери Домати 150 гр