Ciccione - Panini Bar & Bakery

EN

Плата колбаси и сирена

Плато Сирена

11,47 лв / 0,350

Плато Сирена 

Сирене азиаго 50 гр

Скаморца 50 гр 

Грано падано 50 гр

Пармиджано реджано 50 гр  

Чери домати 150 гр