Ciccione - Panini Bar & Bakery

EN

Плата колбаси и сирена

Плато Брезола

31,93 лв / 0,750 г

Плато Брезола 

 Салам милано 100 гр

 Брезаола 100 гр

 Спек зенфтер 100 гр

 Прошуто котто 100 гр

 Сирене азиаго 100 гр 

 Пиаве 100 гр 

Чери домати 150 гр