Ciccione - Panini Bar & Bakery

EN

Плата колбаси и сирена

Плато на Деня – Ciccione

37,01 лв / 1.050 г.

Плато на Деня – Ciccione

 

Салам Наполи Spalanzani 100 гр

Прошуто Сан Даниеле 100 гр,

Пуешко филе  такино 100 гр

Мортадела Пистакио 100 гр

Проволоне пушено 100 гр

Пекорино ренеро  100 гр

Чери домати  150 гр

Маслини по сицилиански 150 гр 

Микс Моркови и Краставица  150 гр